EnveriOpen® is een nieuw ecologisch isolatieproduct in de vorm van een zacht expansieschuim. Dit is een product met een uitstekende thermische weerstand, een opmerkelijke hechting en een buitengewoon rendement. EnveriOpen® is eenvoudigweg het best presterende, gezonde product met open cellen ter wereld. EnveriOpen® bevat enkel lucht (geen expansiegas, HFC, VOS of formaldehyde) en voldoet ruimschoots aan de strengste thermische normen voor muren en daken.
Met EnveriOpen® investeert u gegarandeerd in het allerbeste product op het gebied van gezonde en luchtdichte isolatie. Met EnveriOpen® bespaart u energie – tot 50 % – op lange termijn en beschermt u de menselijke gezondheid en de duurzaamheid van uw constructie. EnveriOpen® is ideaal voor energiezuinige gebouwen en openbare gebouwen.

EnveriOpen® is vochtdoorlatend en tegelijkertijd luchtdoorstroming-blokkerend. Een perfecte combinatie die uw muren en daken beschermt tegen schimmelvorming en andere aantastingen. In tegenstelling tot hard schuim blijven deze producten soepel. Ze houden het vocht niet vast en bevatten geen toxische gassen. De garantie van 25 jaar overtreft die van de gebruikelijke isolatiematerialen.
Bijkomend voordeel is dat er bij gebruik van EnveriOpen® meestal geen dampscherm nodig is. Bij gebruikelijke isolatiematerialen is dit wel het geval en bovendien een dure aangelegenheid.
Eigenschappen
Open cellen, licht (12 kg/m³)
100 % op waterbasis
Versterkte thermische geleiding en luchtdichtheid (ʎ = 0,0355)
Brandprestatie geschikt voor openbare gebouwen (klasse E)
Volledig geurloos
Uitstekende hechting aan de meeste materialen en maximale verkleining van de thermische bruggen
Absorbeert geen water
Kan worden aangebracht bij lage temperaturen
Gemakkelijk en snel te verwerken
Garantie van 25 jaar
Zonder HCFC, HFA, CFC, VOS of formaldehyde
Getest volgens ISO 16000-9